Zakelijk

Als ondernemer loopt u diverse risico’s, het is belangrijk om deze risico’s onder te kunnen brengen in een zo compleet mogelijk verzekeringspakket. Bij assurantiekantoor van Weelden (AKVW) kunt u terecht voor een inventarisatie waarin alle risico’s in kaart worden gebracht.

Het is voor ondernemingen belangrijk om regelmatig het verzekeringspakket door te lichten omdat ondernemingen aan veranderingen onderhevig zijn, denk bijvoorbeeld aan groei of krimp van uw bedrijf.

AKVW is zeer goed in staat om tekortkomingen in het zakelijke verzekeringspakket te signaleren en hierop passende oplossingen aan te bieden. Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek en nemen de omstandigheden en wensen van uw bedrijf door. Aan de hand van een risico-inventarisatie brengen we de bedrijfsrisico’s in kaart. Ook niet verzekerbare risico’s worden hierin meegenomen. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor (preventie) clausules in uw huidige verzekeringen. Hieruit volgt een advies over de verzekerbare en niet verzekerbare risico’s voor uw onderneming. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke totaaloplossing aan te bieden.

Heeft u vragen, wilt u advies of uw huidige verzekeringspakket door laten lichten, wij doen dat graag voor u.
U kunt contact met ons opnemen per telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Bij ons op kantoor binnenlopen mag uiteraard ook.

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid