Aanhangwagen

Bent u in het bezit van een aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of bagagewagen? Via uw autoverzekering bent u verzekerd tegen schade die u daarmee veroorzaakt bij anderen. U kunt ook schade oplopen aan uw eigen aanhangwagen of trailer. Bijvoorbeeld door een aanrijding, brand, storm of diefstal. Deze risico’s kunt u verzekeren met de Hippo-international Aanhangwagen verzekering.

Auto

Uw eigen vervoersmiddel geeft u de mogelijkheid om grenzen te verleggen.
Letterlijk en figuurlijk. U kunt ermee naar uw werk rijden en u kunt er ook mee op vakantie gaan. In onze drukke samenleving gaan met die vrijheid echter ook risico’s gepaard. Daarom speelt u op zeker. Hippo-international helpt u daarbij goed, voordelig en snel. Bij ons kunt u terecht voor diverse autoverzekeringen.

Bestelauto

Bent u op zoek naar een bestelautoverzekering? Bij Hippo-international kunt u terecht voor een goedkope bestelautoverzekering. U kunt zelf gemakkelijk en snel de premie voor de bestelautoverzekering berekenen op onze website.

Bromfiets/scooter

Heeft u een bromfiets, scooter, snorfiets of fiets met hulpmotor (minder dan 50 cc) en zoekt u een zeer complete bromfietsverzekering hiervoor?

Fiets

Bent u op zoek naar een fietsverzekering? De Hippo-international fietsverzekering is een goede en goedkope verzekering voor een nieuwe of een tweedehandsfiets. Heeft u een normale fiets, racefiets of elektrische fiets, Hippo-international heeft de fietsverzekering voor u.

Motor

Een goede en goedkope motorverzekering vindt u bij Hippo-international. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide motorverzekering?

Oldtimer auto

Oldtimers of klassiekers worden door hun eigenaren gekoesterd en dat is meer dan terecht. De waarde van oldtimers kan aanzienlijk zijn, de emotionele waarde stijgt daar vaak nog bovenuit.

Oldtimer motor

Bij oldtimers wordt vaak aan auto’s gedacht, maar er zijn ook schitterende oude motoren. Ook deze motoren worden door hun eigenaren gekoesterd en kunnen van aanzienlijke waarde zijn.

Paardenvrachtwagen

Met de paardenvrachtwagenverzekering van Hippo-international kunt u zonder zorgen op weg met uw paarden. Gebruikt u voor het vervoer van uw paarden een vracht- of bestelauto die daarvoor is ingericht, dan is minimaal een WA verzekering verplicht. Als onderdeel van het Recreatie Ruitersport Pakket kunt u dit risico op een aparte polis bij ons onderbrengen.