Boot

Gaat u graag het water op met uw eigen boot? Dan wilt u zich natuurlijk geen zorgen hoeven maken over de kosten voor eventuele schade die u kunt maken. Hippo-international biedt u een uitstekende en zeer complete bootverzekering tegen een scherpe premie.

Camper

De camperverzekering van Hippo-international zorgt ervoor dat u zonder zorgen met uw camper op vakantie kunt. Een weekendje weg of trekt u liever maanden rond met uw camper? Wij weten dat uw camper aanvoelt als een tweede huis. En dat wilt u natuurlijk goed verzekeren. Dit kan nu voordelig met de camperverzekering van Hippo-international!

Caravan

Meerdere weken per jaar is uw toer-, vouw- of stacaravan uw tweede huis. Bij een eventuele schade, thuis of onderweg, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een goede dekking en een correcte en snelle afhandeling van schade.

Doorlopende reis/annulering

Gaat u meerdere malen per jaar op vakantie of een weekendje weg? Met de doorlopende reisverzekering van Hippo-international bent u het gehele jaar verzekerd, tegen een zeer scherpe premie. Inclusief een standaard werelddekking en wintersportverzekering.

Recreatie ruitersport

Een eigen paard is een kostbaar maar ook een kwetsbaar bezit en de financiële gevolgen zijn groot als er iets met het paard gebeurt. Maar niet alleen het paard, ook de particuliere ruiter/amazone loopt risico’s en speciaal voor ruiter en amazone hebben wij ons Recreatie Ruitersport Pakket ontwikkeld.