Verzekeringen

Bij Hippo-international kunt u terecht voor alle particuliere verzekeringen. De verzekeringen voor particulieren zijn te onderscheiden in noodzakelijke en keuze verzekeringen. Deze verzekeringen zijn verder onderverdeeld in de categorieën vervoer, wonen, gezin en recreatie.

Noodzakelijke verzekeringen zijn verzekeringen waar u niet buiten kunt, u kunt de risico’s zelf niet of moeilijk dekken, vandaar dat deze verzekeringen voor iedereen verplicht zijn. Hieronder vallen de aansprakelijkheidsvordering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering en de (verplichte) WA verzekering voor auto’s.

Keuze verzekeringen de verzekeringen die u hopelijk niet nodig heeft, maar die prettig zijn om te hebben als u ze daadwerkelijk nodig heeft. Voorbeelden van deze verzekeringen zijn een rechtsbijstandsverzekering, reisverzekering, caravan of camperverzekering, paardenvrachtwagenverzekering of een oldtimer autoverzekering.

Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welke verzekeringen het beste bij uw wensen en situatie passen. De keuzeverzekeringen zijn altijd maatwerk en aan uw omstandigheden aangepast. Neemt u meerdere verzekeringen bij ons af, dan bieden wij u een pakketvoordeel aan.

In geval van schade heeft u genoeg aan uw hoofd, wanneer u de schade bij ons meldt zorgen wij ervoor dat deze met de verzekeringsmaatschappij wordt afgehandeld.

Heeft u vragen, wilt u advies of uw huidige verzekeringspakket door laten lichten, wij doen dat graag voor u. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Bij ons op kantoor binnenlopen mag uiteraard ook.

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid