Oldtimer auto

Oldtimers of klassiekers worden door hun eigenaren gekoesterd en dat is meer dan terecht. De waarde van oldtimers kan aanzienlijk zijn, de emotionele waarde stijgt daar vaak nog bovenuit.

Elke oldtimer is uniek en verdient het om goed verzekerd te zijn, met een op de auto afgestemde oldtimer autoverzekering die ook door de FEHAC, de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, wordt geadviseerd. Hippo-international heeft een specifieke oldtimer autoverzekering ontwikkeld, die zich kenmerkt door een scherpe premie, een uitgebreide dekking en snelle afhandeling in geval van schade. Daarbij wordt uitgegaan van een niet-dagelijks gebruik en maximaal jaarkilometrage van 7.500 kilometer.

U kunt kiezen uit de twee volgende mogelijkheden voor een oldtimer autoverzekering.

De WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid).
Deze ‘basis’ autoverzekering is verplicht in Nederland. Met een WA-autoverzekering is schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen verzekerd. Beschadigingen aan uw eigen bezittingen worden niet gedekt door een WA-verzekering voor auto’s.

WA volledig Casco autoverzekering.
Als u kiest voor een volledig Cascoverzekering krijgt u de meest uitgebreide dekking. Hiermee wordt vrijwel alle schade aan uw auto vergoed of die nu is veroorzaakt door uzelf of door externe factoren. Deze autoverzekering staat ook wel bekend als een all-risk autoverzekering.

Voor extra zekerheden kunt u bij Hippo-international aanvullend een schadeverzekering voor inzittenden, een ongevallenverzekering voor inzittenden en een verhaalsrechtsbijstandverzekering afsluiten.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie, of wilt u deze verzekering afsluiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid