Oldtimer motor

Bij oldtimers wordt vaak aan auto’s gedacht, maar er zijn ook schitterende oude motoren. Ook deze motoren worden door hun eigenaren gekoesterd en kunnen van aanzienlijke waarde zijn.

Elke oldtimer motor is uniek en verdient een op de motor aangepaste oldtimer motorverzekering. Met een op de motor afgestemde verzekering die ook door de FEHAC, de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs, wordt geadviseerd. Hippo-international heeft een specifieke oldtimer motorverzekering ontwikkeld, die zich kenmerkt door een scherpe premie, een uitgebreide dekking en snelle afhandeling in geval van schade. Daarbij wordt uitgegaan van een niet-dagelijks gebruik en maximaal jaarkilometrage van 7.500 kilometer.

U kunt kiezen uit de twee volgende mogelijkheden voor een oldtimer motorverzekering.

WA-verzekering motor.
Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motor aan anderen toebrengt.

WA Volledig Casco verzekering motor.
Met deze dekking is uw motor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.

Voor extra zekerheden kunt u bij Hippo-international aanvullend een verhaalsrechtsbijstandverzekering afsluiten.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie, of wilt u deze verzekering afsluiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid