Motor

Een goede en goedkope motorverzekering vindt u bij Hippo-international. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide motorverzekering?

Motorrijders zijn er in vele soorten. De één rijdt alleen bij mooi weer, de ander gebruikt de motor voor woon-werk verkeer en weer anderen maken avontuurlijke buitenlandse tochten. Welke type rijder u ook bent, u wilt in elk geval het zorgeloze gevoel van een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een snelle afhandeling bij schade. De motorverzekering van Hippo-international is u dan op het lijf geschreven.

U kunt kiezen uit drie dekkingsvormen:

WA-verzekering motor.
Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motor aan anderen toebrengt.

WA Beperkt Casco motorverzekering.
De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

WA Volledig Casco verzekering motor.
Met deze dekking is uw motor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.

Voor extra zekerheden kunt u aanvullend een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden of een verzekering voor vervangend vervoer afsluiten.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie, of wilt u deze verzekering afsluiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid