Camper

De camperverzekering van Hippo-international zorgt ervoor dat u zonder zorgen met uw camper op vakantie kunt. Een weekendje weg of trekt u liever maanden rond met uw camper? Wij weten dat uw camper aanvoelt als een tweede huis. En dat wilt u natuurlijk goed verzekeren. Dit kan nu voordelig met de camperverzekering van Hippo-international!

Bent u in het bezit van een nieuwe camper of rijdt u een tweedehands camper? Het is ons om het even, want wij hebben voor iedere camper een passende en goedkope camperverzekering in de aanbieding. U kunt de verzekering zelf invullen door te kiezen voor de dekking die het beste bij u en uw camper past. Uw voortent meeverzekeren? Geen probleem! De complete inventaris? U bepaalt het zelf! En natuurlijk valt ook de stalling gewoon onder onze camperverzekering.

U heeft bij ons 3 mogelijkheden voor een camperverzekering:

W.A.
Dekking voor schade aan derden tot een maximum van € 2.500.000 voor materiële schade en € 5.000.000 voor letselschade per gebeurtenis. De premie hangt af van het gewicht van uw camper.

W.A. + gedeeltelijk-cascoverzekering
Naast een dekking voor schade aan derden, is uw camper ook gedekt tegen schade door brand, diefstal, ruitbreuk, storm, e.d. Het eigen risico bedraagt € 150.

W.A. + volledig-cascoverzekering (all risk)
Naast een dekking voor schade aan derden, bent u ook gedekt tegen elk van buiten komend onheil, waaronder aanrijdingsschade, stormschade, diefstal en ruitbreuk. De inventaris is tot € 1.500 standaard meeverzekerd.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie, of wilt u deze verzekering afsluiten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hippo International BV® – Sterk in zekerheid